klansman pisze:Antymilicjant pisze:Jeszcze jedna uwaga: długo już piszę na ròżnych forach,ale jeszcze mi się nie zdarzyło, aby MODERATOR nie odpisał na mojá prywatná wiadomość.
Napisaleś mi w prv żebym sprawę zostawił do wyjaśnienia adminowi. Przecież ja nie mam wpływu na kroki admina, więc co ja mam niby zostawiać? Ja się udzielam i normalnie działam na forum a admin rozpatrzy Twoją skargę, mam wyjechać na ten czas za granicę czy jak ? Nie odpisałem na tą wiadomość bo nie było co odpisywać, przede wszystkim to nie było pytanie. Coraz dziwniej się zachowujesz.
Jak widać na załączonym obrazku, nie dorosłeś do tego aby moderować forum. Po pierwsze, każdy moderator który zmienia lub cenzuruje daną wypowiedź, podpisuje się pod tym "swoim nickiem", aby nie było wątpliwości, do kogo ewentualnie się zgłaszać( tak jak to zrobił Paweł).
Po drugie, to co piszesz tutaj, równie dobrze mogłeś, a raczej jako Moderator powinieneś odpisać na privie:
Cześć,
Sprawę zbada Paweł, więc wspólnie poczekamy na jego decyzję.
Bez urazy.
Klansman.
A Ty co robisz? Dalej dążysz do kłótni, pisząc o moim dziwnym zachowaniu, zwłaszcza że Paweł upomniał wcześniej Ciebie że masz się zachowywać jak MODERATOR.